Vi vill skapa något som folk har glädje av

När jag påbörjade min bana inom byggbranschen 1982 var jag endast 21 år. Ung och oerfaren, men med en stor portion energi och entusiasm. Tillsammans med mina kollegor lärde jag mig hantverket från grunden och med tiden skaffade jag mig både erfarenhet och kunskap.

Ung och oerfaren eller gammal och erfaren, jag har alltid haft ett och samma mål – att skapa något som folk vill ha och som de mår bra av. Den ekonomiska aspekten har aldrig styrt mina val. För mig har det varit viktigt att bygga ett hållbart företag, som klarar av med- och motgångar, upp- och nedgångar och framför allt, ett företag som erbjuder våra kunder något som de har glädje av.

Det har visat sig vara ett vinnande koncept. Brunbergs Bygg är i dag ett av de enda byggföretag i vårt område som har överlevt alla konjunktursvängar.

Men visst har även jag gått på mina nitar och fått lära av mina misstag. Jag har bland annat insett vitsen med att inte lägga alla ägg i en korg. På Brunbergs Bygg har vi därför bestämt oss för att ha flera olika ben att stå på och kan erbjuda våra kunder allt från ett gediget hantverk till enstaka serviceutryckningar eller totalentreprenader för större projekt.

Jag brukar säga att ”jag säljer inte godis” och med det menar jag att jag inte säljer vad som helst, jag ska kunna stå för det vi gör. Vår senaste satsning på nybyggnation av BRF Kråkan i Strömslund är något helt annat än godis. Det symboliserar den kunskap som finns i företaget samtidigt som de ger hyresgästerna ett unikt boende.

Och när vi nu har slagit oss in på den vägen hoppas jag att den leder till många nya uppdrag och spännande projekt i framtiden – som gynnar både oss och våra kunder.