BRF Kråkan

Bostadsrättsparhus i gammaldags stil

BRF Kråkan innehåller välplanerade parhus med fokus på materialval och funktion samtidigt som hjärtat funnits i den gamla stilen. Husen är helt enkelt anpassade för miljön de befinner sig i med kullerstensgator runt knuten.

Brunbergs Bygg är kända för sin kvalité och detta boende är inget undantag med genomgående hög standard och smakfulla val. Parhusen är 97 m2 och inredda med sociala ytor på entréplan och sovrum på övervåningen. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på vån 2. Ekparkett, kakel och klinker i badrum samt Mardobalkök som standard.

Kommun: Trollhättan

Församling: Trollhättan

Boendeform: Bostadsrättsparhus

Byggår: 2015

Antal lägenheter: 7 st

Rum: 4 rok, varav 2-3 sovrum

Energiprestanda: 38 kWh/m2 år
Hallen

Hallen

med klinkergolv vid entré och i övrigt 3-stav ekparkett. Här finns avhängningsmöjlighet och en avgränsande vitmålad spaljé mot köket. Trappan till övervåningen är i llackad ek och trappräcken vitmålade. Väggarna är vitmålade.

Köket

Köket

består av ett väl genomtänkt arbetskök samt matplats vid fönstret. Köksutrustningen kommer från Marbodal och samtliga underskåp har utdragbara lådor. Bänkskivan är i svart laminat.

Vardagsrummet

Vardagsrummet

är luftigt med plats för både sittplatser och matsalsmöbel. Här passar det fantastiskt bra med en braskamin för att låta elden höja mysfaktorn ytterligare, en modell från Contura är framtagen och går att få som tillval.

Gå till bildgalleriet